‘As I See’ is about a way of looking at the urban environment. When I am wandering through a city I am always on the lookout for structures, geometry, lines, patterns, repetition or interesting details that buildings create. The abstraction, the movement and serenity that they bring intrigues me. This project consists of a collection of photographs that I took of buildings and places. In this project you will experience my way of seeing the city.


Naamloos-4.png
Naamloos-6.png
Naamloos-3.png
Sanne Barendrecht

Sanne Barendrecht

02 oktober 1996
  1. Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

    In mijn werk maak ik vaak gebruik van collage, video en fotografie. Of een combinatie van deze drie verschillende media. Het proces van ordening, uitvergroting, herschikken, aanpassen en vervormen van beeld staat centraal binnen mijn manier van werken. Mijn projecten ontstaan vanuit persoonlijke fascinatie. Het zijn thema’s die mij persoonlijk raken, waar ik een ervaring mee heb en waar ik meer over wil weten. In projecten streef ik naar het geven van een andere kijk op de thema’s die ik bespreek. Een vervreemding van de werkelijkheid om zo de werkelijkheid te bevragen en dingen blootleggen die onopgemerkt zijn gebleven. Het creëren van bewustwording van de wereld om ons heen.

  2. Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

    Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en hoop dat ik mijzelf blijf verrassen met wat ik maak. Over vijf jaar hoop ik dat ik veel ervaring heb als ontwerper, dat ik werk bij een goede ontwerpstudio en daarnaast wordt ingehuurd als freelancer voor mijn eigen stijl van werken.

  3. Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

    Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is om mezelf te blijven uitdagen, nieuwe technieken te gebruiken en te leren van mijn voorgaande werk. Ook heb ik geleerd om mij te oriënteren op wat mijn fascinaties zijn en hoe ik deze tot uiting kan brengen aan anderen doormiddel van ontwerp. Tot slot heb ik geleerd om dicht bij mijzelf te blijven in het werk dat ik maak.